Київ

Внаслідок нічної атаки дронами на Київщині пошкоджено 17 квартир

618 0
В оселях розбиті вікна, двері, меблі
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Уламки збитих ударних БПЛА спричинили пошкодження 17 житлових об’єктів, в тому числі квартир громадян на Київщині. Про це повідомив голова обласної поліції Андрій Небитов. 
 
Понад 3 години тривала повітряна тривога на Київщині. Ворог атакував область шахідами. 
 
Поліція Київщини документує наслідки ворожої атаки на регіон. В одному із житлових комплексів внаслідок атаки люди отримали осколкові поранення, травми голови і забої.
 
 
Переважна більшість пошкоджень в оселях - це розбиті стіни, вікна, двері, меблі.
 
 
В одному із районів внаслідок падіння уламків шахідів відбулось займання трав’яного настилу. Пожежу було оперативно локалізовано та ліквідовано.   
 
Нагадаємо, в ніч проти 30 травня росіяни атакували Київ і столичний регіон іранськими ударними дорогами  Shahed. Загалом у Києві та області було збито близько 20 дронів. Падіння уламків спричинило пожежі у кількох районах міста.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!