Вночі росіяни масовано обстріляли Україну. Сили ППО збили майже усі ракети

1468 0
Із 21:00 17-го травня по 05:30 18-го травня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак із різних напрямків.
Фото умовне

Фото умовне

Цієї ночі ворог знову масовано обстріляв території України. Від 21:00 17 травня до 5:30 18 травня росіяни здійснили кілька хвиль ракетних атак із різних напрямків. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Загалом ворог випустив 30 крилатих ракет морського, повітряного та наземного базування. Із двох Ту-160 та восьми Ту-95 випущено 22 крилаті ракети Х-101/Х-555. Ще 6 крилатих ракет окупанти випустили із Чорного моря. А також дві крилаті ракети «Іскандер-К» із наземних оперативно-тактичних ракетних комплексів.

Читайте також: Українська ППО сьогодні збила 20 російських ракет та 13 дронів

«Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, знищено 29 крилатих ракет. Також збито два ударних БпЛА Shahed-136/131 та два розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня», – зазначили у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, що авіація Сил оборони за минулу добу завдала 20 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, 8 з них – по зенітно-ракетних комплексах противника. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!