Вночі у Львові активісти затримали нетверезого священика за кермом

14149 4
Рівень алкоголю в крові затриманого був перевищений більш ніж у 12 разів.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

У ніч на 25 липня активіст виявив нетверезого водія, який виявився священиком одного з храмів Львова. Про це повідомляється на Facebook-сторінці громадської ініціативи Pitbull Lviv, яка регулярно проводить рейди з пошуку водіїв у стані сп'яніння.

Як пишуть активісти, після прибуття поліції отець Олег М. пройшов тест на драгері, який показав результат 2,49 проміле, що є перевищенням норми більш ніж у 12 разів. Чоловік ледь не випав з авто, при огляді погрожував свідкам та називав їх «путінськими провокаторами».

Читайте також: Дорожній Pitbull. Як у Львові полюють на нетверезих водіїв

Як повідомив речник Патрульної поліції Львівської області Мар'ян Шпитак, інцидент трапився приблизно о 4:00 на проспекті Червоної Калини, 62. Водій Opel Astra порушив правила дорожнього руху, а під час спілкування в нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні склали протокол за водіння в нетверезому стані та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання водіями вимог поліцейського). У поліції зауважують, що водій поводився зухвало.

За інформацією Zaxid.net, затриманим виявився настоятель Церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці УАПЦ Олег Михалик. У коментарі Tvoemisto.tv секретар-референт Львівської єпархії УАПЦ, митр.прот. Руслан Матвієнко сказав, що поки що не може коментувати цю ситуацію, оскільки інформації про те, що нетверезим водієм виявився саме священик УАПЦ, до них ще не надходило.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
26 Липня, 2018 15:43
Гість Всі ці "служителі"-це паразити й виродки.христинство по суті розуміє поділ на овець і пастирів.пастирі живуть за рахунок лохів.нормальна людана буде дивитись на це шоу осторонь.
25 Липня, 2018 16:45
факт Це не священник, а піп алкаш. Наївні православні прихожани дають йому в "тацу" на авто, алкоголь, гулянки та закусь.
25 Липня, 2018 15:59
Адріан Я думаю помилки в тексті нема. Соціальна вніціатива УГКЦ допомогла затримати п'яного служителя УАПЦ.
І не дивно. Якщо недавно архієпископ УАПЦ буянив в шинку, а його УАПЦ так м'ягко потрактувала за це, то чого дивуватися...
25 Липня, 2018 14:14
Мюв Отже УГКЦ чи УАПЦ?,- будьте уважні!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!