Водій «швидкої», що наїхала на маму з дитиною, звільнився

2392 0
Лікар і фельдшери з бригади отримали сурову догану.
reporter-ua.com

reporter-ua.com

Водій машини «швидкої», що 22 грудня на вулиці Чупринки у Львові наїхала на маму з дворічною дитиною, звільнився.

Про це повідомила заступниця генерального директора з оперативної роботи Центру екстреної медицини Ніна Махинько, передає Zaxid.net.

У Центрі екстреної медицини також створили комісію для розслідування інциденту.

«Водій наступного дня після ДТП написав заяву на звільнення, а лікар і два фельдшери отримали догани. Вони повинні були настояти на госпіталізації дитини і матері в лікарню для проведення ретельного обстеження, а вони цього не зробили», – каже Ніна Махинько.

Tvoemisto.tv отримало інформацію зі своїх джерел у «швидкій» про те, що бригада, яка скоїла наїзд, перебувала у стані алкогольного сп’яніння. В адміністрації Центру відмовились коментувати це, як і надавати будь-яку інформацію, пов’язану з інцидентом.

«Ситуацію не будуть коментувати», – відповіли в Центрі.

22 грудня на вул. Чупринки у Львові «швидка», рухаючись заднім ходом, збила жінку з дворічною дитиною, які стояли на тротуарі. За словами потерпілої, бригада лікарів та водій відмовились везти їх у лікарню та звинуватили у ДТП. Постраждала викликала таксі і поїхала до лікарні, де у дитини діагностували забій м’яких частин голови.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!