Київ

Водопілля в Києві минуло, - КМВА

724 0
Затоплення заплави Дніпра більше немає
Фото: КМВА

Фото: КМВА

Цьогорічне водопілля для Києва вже минуло, повінь не завдала місту суттєвої шкоди. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

«Цьогорічне водопілля для столиці вже минуло, повінь не завдала місту суттєвої шкоди, аварійних підтоплень зафіксовано не було», — зазначив голова КМВА Сергій Попко.

Він зауважив, що станом на 9:00 24.05.2023 рівень води у Дніпрі у Києві біля моста "Метро" становить 9 233 см (за Балтійською системою висот). Температура води: 18,6°C. Порівняно з минулим днем, водопілля зменшилося на 6 см.

Затоплення заплави не спостерігається. Небезпеки гідрологічних явищ немає.

Напередодні рівень води у Дніпрі порівняно з попереднім днем зменшився на 22 сантиметри.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!