Волонтери просять допомогти реставрувати хіпі-бус із площі Коліївщини

2451 0
На оновлення буса необхідно 45 тис. грн.
Фото: Теодор Нещадим

Фото: Теодор Нещадим

На площі Коліївщини у Львові більше семи років стояв кольоровий фургон, який спершу слугував візитівкою кав’ярні «Меделін». Минулого року кав’ярню зачинили, але бус залишився стояти, вже як візитівка міста. 

19 липня бус із площі забрали, а пізніше його власники повідомили, що його планують відреставрувати. Бус тимчасово перевезли на вул. Заводську 31. Про це Tvoemsito.tv повідомили ініціатори реставрації.

Для реставрації необхідна допомога зварювальників та дизайнерів, після чого він може стати новим арт-об’єктом та повернутися на площу. Для оновлення буса необхідно 45 тисяч гривень, які витратять також на побудову сцени та даху, що створить новий публічний простір у Львові. Цим майданчиком зможуть користуватися музиканти, поети та інші митці.

Детальніше про хід реставрації буса можна дізнатися з Фейсбук-сторінки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!