«Вони помирають у страшних муках». «Азов» звернувся до Зеленського з проханням врятувати бійців

2801 0
Заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар просить негайної евакуації поранених.
Заступник командира полку «Азов», капітан Святослав Паламар

Заступник командира полку «Азов», капітан Святослав Паламар

Заступник командира полку «Азов», капітан Святослав Паламар закликає президента України Володимира Зеленського допомогти з негайною евакуацією поранених військових, які перебувають в укриттях заводу «Азовсталь». 

Він зазначає, що вже третя доба, як ворог прорвався на територію «Азовсталі». Тривають важкі кровопролитні бої. Оборонці вже 71 день б’ються один на один з переважаючими силами противника. Укотре росіяни порушили обіцянку щодо перемир’я та не дали евакуюватися цивільними, які продовжують ховатися у підвалах заводу.

Читайте також: У Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» і мама воїна Наталія Луговська

«Особисто звертаюсь до Верховного Головнокомандувача подбати про поранених солдат, які в страшних муках помирають від неналежного лікування. Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатись зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується жодних етичних норм, конвенцій чи законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю», – наголошує він.

Нагадаємо, що штурм заводу «Азовсталь» триває вже третю добу. 4 травня стало відомо про те, що росіяни прорвалися на завод, який доти бомбардували й обстрілювали. Так, на «Азовсталі» йдуть важкі бої. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!