Ворог готує провокації. Вірян на Львівщині закликають уникати масових скупчень на Великдень

1408 0
Російські пропагандисти вже не раз поширювали заяви про можливі насильницькі дії щодо віруючих у період Великодніх свят в Україні.
Фото/СБУ

Фото/СБУ

Служба безпеки України закликає вірян та священнослужителів бути пильними на Великдень, оскільки росіяни можуть влаштувати провокації. Українців просять уникати масових скупчень у церквах, а священників – мінімізувати кількість присутніх на богослужіннях. Про це повідомляють на Facebook-сторінці СБУ.

Читайте також: Патрулювання під час богослужінь і традиційні святкування. Як у Львові відзначатимуть Великдень

Також правоохоронці просять населення дотримуватися правил комендантської години.

Пропаганда рф вже поширювала не одну заяву про можливі насильницькі дії щодо віруючих у період Великодніх свят і церковних богослужінь в Україні. Таким чином росЗМІ готують підґрунтя для провокацій з боку армії рф та заздалегідь перекладають відповідальність за них на представників «націоналістичних об’єднань».

СБУ та Національна поліція посилять заходи забезпечення безпеки в усіх регіонах України, водночас мешканців закликають бути особливо пильними у святкові дні. Росія готова до будь-яких дій щодо цивільного населення, при цьому у ворога відсутня повага до церков і святинь, про що свідчать численні бомбардування таких об’єктів.

Читайте також: «Якщо є можливість, побудьте у більш безпечних місцях», – заступник голови ЛОВА

Нагадаємо, на Львівщині відновили комендантську годину у Великодню ніч. Відповідно до затвердженої державою комендантської години, яка на Львівщині триває з 23:00 по 6:00, традиційних нічних богослужінь не буде. Усі богослужіння будуть організовувати так, щоби вони завершились до початку комендантської години.

Також українців закликають долучатися до Великодніх богослужінь онлайн. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!