У Міноборони заявили, що ворог планує диверсії на Львівщині

39978 0
Йдеться про військові об’єкти та цивільну інфраструктуру.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Ворог суттєво знизив темпи просування військ, проте не відмовився від проведення наступальних дій. У Міністерстві оборони попереджають про високу імовірність здійснення диверсій на території Львівської та Рівненської областей.

«На Волинському напрямку противник наступальних дій не проводить, проте зберігається висока ймовірність здійснення диверсій на військових об’єктах та об’єктах цивільної інфраструктури у Рівненській та Львівській областях диверсійно-розвідувальними групами окупантів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Путін «злий і засмучений». Може піти на подальшу ескалацію, – розвідка США

Російські окупанти несуть втрати у живій силі та техніці, особовий склад деморалізований, здається в полон або ж вдається до дезертирства. Наразі основні сили агресора зосереджені на оточенні Києва та захопленні міст Суми, Харків, Маріуполь та Миколаїв. Російська війська намагаються забезпечити сухопутний коридор між тимчасово окупованими територіями АР Крим та континентальною частиною РФ. Також продовжує спроби вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

Як зазначають у Міноборони, Росія продовжує формувати резерви у пунктах постійної дислокації з метою їх подальшого перекидання до визначених районів на території України.

Нагадаємо, в Україні посилили відповідальність за державну зраду та диверсію. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!