Ворожий наліт авіації росії з Чорного моря. Як минула доба на Львівщині

9520 0
Головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Сирени. За минулу добу сирена сповіщала про повітряну тривогу один раз. Була загроза через наліт стратегічної авіації Росії з акваторії Чорного моря. Про це сьогодні вранці повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: Укрзалізниця призначила додаткові евакуаційні рейси до та зі Львова на сьогодні

Палії трави. На Львівщині знову зафіксували пожежі через паліїв трави. Підрозділи ДСНС ліквідували шість пожеж. Вогонь знищив один гектар. Паліям за скоєні дії передбачений не тільки штраф – в умовах воєнного стану людей, які палять траву можуть прирівняти до диверсантів та позбавити волі на 15 років або довічно.

Розселення. На Львівщині розселили ще понад 4 тисячі людей з регіонів, де тривають бойові дії. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Львівщині надали прихисток 308 тисячам людей. Також значна частина вимушених переселенців поселилась самостійно.

Перехід через кордон. Кордон через пункти пропуску у Львівській області перетнули майже 19 тисяч людей. Від 24 лютого через переходи у нашій області за кордон виїхали 1 мільйон 557 тисяч людей.

Читайте також: Військовозобов'язаним, які порушують комендантську годину і ПДР, вручатимуть повістки

Звернення громадян. Поліція Львівщини опрацювала ще 1199 звернень щодо підозрілих осіб, автівок чи об’єктів.

Нагадаємо, що з 12 квітня, на Львівщині змінили тривалість комендантської години. Вона триватиме з 23:00 по 06:00 год. Комендантська година передбачає заборону у відповідний час доби перебувати на вулицях громади без спеціально виданих перепусток та документів, що посвідчують особу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!