Восьмикласник зі Львова здобув гран-прі на конкурсі зі знання іноземних мов

2450 0
Гран-прі конкурсу здобув учень 8 класу школи-гімназії Шептицьких Віталій Палій, який подав свою роботу у номінації «Іван Франко та німецька література».
фото: віталій палій/фейсбук

фото: віталій палій/фейсбук

Упродовж місяця на Львівщині тривав конкурс на найкраще знання іноземних мов, якими володів Іван Франко. Школярі від 8 до 11 класу могли подавати свої роботи у п’яти номінаціях, серед яких знання англійської, іспанської, французької, німецької та польської мов. Гран-прі конкурсу здобув учень 8 класу школи-гімназії Шептицьких Віталій Палій, який подав свою роботу у номінації «Іван Франко та німецька література».

Перший етап передбачав написання есе однією з обраних мов. На конкурс найбільше подали робіт англійською мовою. 

Читайте також: Львівський дитячий оркестр отримав гран-прі на Міжнародному фестивалі

«Географія робіт була надзвичайно широкою. Журі обрало десять переможців, серед яких учні Львова, Дрогобича, Золочева, Самбора тощо. Конкурс був покликаний гідно вшанувати творчу спадщину Івана Франка та популяризувати його перекладацьку діяльність», – цитує керівницю відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти і науки Ірину Сислюк пресслужба ЛОДА.

Третій етап конкурсу відбувся днями в очному форматі у Нагуєвичах. У межах заключного етапу учасники конкурсу декламували вірші Івана Франка мовою перекладу.

Фото: ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!