Упродовж року у Львові планують висадити 10 тисяч дерев

1490 0
Велика висадка запланована на весну.
фото: kiev.ua

фото: kiev.ua

«Цьогоріч плануємо висадити 10 тисяч дерев у різних районах Львова. Навесні маємо на меті посадити 2700 дерев і ті, які залишились з минулого року. Решту дерев плануємо висаджувати восени», - зазначили в управлінні екології та ландшафтного планування Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові збирають кошти на озеленення вулиці Лесі Українки. Як долучитись 

Жителі міста і львівські комунальні підприємства долучаються до ініціативи озеленення міста. Зі згоди мешканців на подвір’ях будуть висаджуватись переважно фруктові дерева. Незабаром, з настанням сприятливих погодних умов, планується висаджування близько 3 тисяч дерев, більшість з яких - на територіях шкіл і садочків. Також у планах відновлення садів біля медичних установ, скверів.

Читайте також: Як змінять громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік 

Як зауважили в управління екології та ландшафтного планування ЛМР, більшість дерев планують висадити восени на території парку площею 22 га, що на Левандівці.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!