Київ

ВРП відсторонила суддю Тандира, який здійснив наїзд на нацгвардійця на блокпосту в Києві

639 0
Рішення підтримано усіма членами ВРП
Фото: ДБР

Фото: ДБР

За поданням прокуратури ВРП відсторонила підозрюваного суддю від здійснення правосуддя. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Вища рада правосуддя (ВРП), розглянувши подання заступника Генерального прокурора, надала згоду на відсторонення від здійснення правосуддя судді, який підозрюється у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

Таке рішення було прийнято на засіданні ВРП у п’ятницю, 2 червня, та підтримано усіма його членами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в на Берестейському проспекті. 

ДБР розпочало досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!