Єдиний дитячий кінотеатр Києва може зачинитись. Як допомогти

824 0
Дитячий кінотеатр «Кадр» зараз знаходиться на межі закриття. Активісти ГО «Громадська безпека України» спільно зі співробітниками кінотеатру організовують благодійну акцію під назвою «Врятуймо дитячий кінотеатр «Кадр».
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Упродовж декількох останніх років через пандемію та війну єдиний дитячий кінотеатр у Києві зазнав великих фінансових втрати й тепер має можливості заробити самостійно.  Щоб не дати закладу припинити свою діяльність, співробітники кінотеатру у суботу, 21 січня, влаштовують дитяче свято, яке допоможе закладу продовжити діяльність.

21 січня о 12:00 годині у кінотеатрі «Кадр» (вулиця Вишгородська, 4) проведуть дитяче свято.

Активісти та працівники закладу запрошують гостей з діточками, друзями, знайомими. Вхід безкоштовний.

Таким чином, буде започаткована акція «Врятуймо дитячий кінотеатр «Кадр», яка дасть усім охочим унікальну можливість допомогти шляхом придбання абонемента на 10 відвідувань будь-якого сеансу протягом цілого року.

Вартість абонемента – 499 грн. Придбати такий вигідний багаторазовий квиток можна буде безпосередньо в кінотеатрі, або ж у представників Громадської організації «Громадська безпека України».

«Важко навіть уявити, що один із перших дитячих кінотеатрів Києва закриється лише через те, що у них просто немає коштів сплатити за оренду сервера на наступний термін, оскільки в міському бюджеті на даний час – прірва. Нам, не байдужим, це здається абсолютно несправедливим і неприйнятним. Тому, ми вирішили докласти всіх можливих зусиль, щоб привернути увагу громадськості й врятувати соціальний заклад культури» кажуть у ГО "Громадська безпека України".

Для всіх охочих долучитись до ініціативи й зробити пожертву з інших міст чи з-за кордону відкрито банку на допомогу кінотеатру «Кадр» за цим посиланням — https://send.monobank.ua/jar/2myYHzjob1
Ігор Ющенко
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!