У Львові відбудеться Всеукраїнський форум ОСББ. Програма

2684 0
4 та 5 жовтня у Львові представлять стратегії розвитку, законодавчі зміни та заходи енергоефективності для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.
ілюстративне фото: lviv.sq.com.ua

ілюстративне фото: lviv.sq.com.ua

4 та 5 жовтня у Львові відбудеться Всеукраїнський форум об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Участь у цьогорічному Форумі візьме 230 представників успішних ОСББ та Асоціацій ОСББ з усієї України. Учасниками панельних дискусій будуть представники влади Львова, очільники відділів та управлінь житлового господарства обласних центрів, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міжнародних організацій та громадського сектору.

«Форум ОСББ — це територія для обговорення сучасних бізнес-тенденцій у сфері енергоефективності, питань ефективної взаємодії бізнесу та влади в управлінні житловою нерухомістю, лобіювання інтересів голів ОСББ та асоціацій у розробці та підготовці законодавчих проектів», — говорять організатори.

Tvoemisto.tv вестиме пряму трансляцію Форуму, яку можна буде перегляднути на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста».  

Програма Форуму

Організатори Форуму: Львівська міська рада та КУ «Інститут міста».

Партнери Форуму ОСББ: GIZ Deutsche Gesellschaft für Internationale, Zusammenarbeit, Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!