Вступники можуть пройти демонстраційний НМТ з англійської мови

963 0
Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можна вибирати послідовність виконання завдань.
Фото умовне

Фото умовне

Потенційним абітурієнам 2023 пропонують виконати завдання з англійської мови, подібний до того, що буде під час національного мультипредметного тесту. Онлайновий тест із цього предмета вже доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримати результат тестування з цього предмета. 

Читайте також: Три львівські виші ввійшли до рейтингу найкращих університетів країн Європи і Середньої Азії

«Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном – завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з англійської мови на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.  Зауважте, що в тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання», – йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Додамо, що попередньо вже підготували демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого на нашому сайті було розміщено демонстраційний варіант завдань з української мови, 4 березня – з математики, 13 березня – з історії України, 16 березня – з фізики.

Читайте також: Як діяти абітурієнтам, що хочуть цьогоріч вступати до вишів. Алгоритм

Нагадаємо, цього року учні 11-х класів знову звільняються від складання ДПА, а вступне випробування для здобуття вищої освіти відбудеться у форматі національного мульпредметного тесту. НМТ міститиме завдання з трьох предметів. Два обов’язкові предмети: українська мова і математика, іще один – на вибір вступника (історія України, іноземна мова, біологія, фізика або хімія). Детальніше про умови вступу 2023 читайте в матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!