Політична реклама

Вулицю Жовківську у Львові ремонтуватимуть до середини жовтня

1719 0
Як повідомляє прес-центр міської ради, на Жовківській відремонтують 600 м. п. дороги, зокрема замінять 4735 кв. м суцільного асфальтобетонного покриття та замостять плиткою 3709 кв. м. тротуарів, а також вирівняють бордюрний камінь по обох сторонах дороги.

Крім того, «Львівводоканал» має замінити 28 водопровідних прибудинкових приєднань (400 м. п.), 30 водопровідних засувок, 6 гідрантів.

Нагадаємо, поточний ремонт вул. Жовківської розпочато 23 серпня. Планується завершити ремонт вулиці до середини жовтня. Оновлена вул. Жовківська стане гарною розв’язкою мікрорайону Підзамче.

Паралельно вул. Жовкіській уже відремонтована вул. Городницька, капітально відремонтована вул. Липинського, з іншого боку буде оновлена вул. Б. Хмельницького, тому вул. Жовківська частково розвантажуватиме ці вулиці.

На сьогодні у Львові також тривають поточні ремонти вул. Коперника, вул. Лесі Українки, вул. Коновальця, вул. Пекарської, вул. Богданівської.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!