«Ви зможете перемогти». Джонсон відвідав полігон у Британії, де навчаються українські військові. Відео

1720 0
Британський прем'єр тренувався разом з військовими.
Фотоскрін відео

Фотоскрін відео

Премєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відвідав полігон, де навчаються українські військові. Відео він опублікував у Facebook.

«Цього тижня я відвідав українські війська, які проходять навчання у британських збройних силах у Північному Йоркширі. Велика Британія має намір зробити все можливе, щоб допомогти Україні продовжувати відбивати російську агресію», – йдеться у підписі до відео.

Читайте також: Британія передасть Україні 10 самохідних артилерійських систем

Як видно на кадрах, британський прем‘єр перебував разом з групою бійців під час відпрацювання вуличних боїв. Зокрема, він кинув навчальну гранату, тоді зайняв позицію з великокаліберним кулеметом та приміряв протитанковий комплекс NLAW.

Зазначимо, що Борис Джонсон йде з посади премєр-міністра Великої Британії. Свої обов’язки він виконуватиме до початку вересня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!