Вибухи в області та відключення світла. Головні події дня у Києві

772 0
Дайджест новин за 26 жовтня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Відключення світла

За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 7:45 почалися стабілізаційні відключення світла, які тривали протягом дня. 

У комунальному транспорті проїзд можна оплатити карткою

Із середи, 26 жовтня, в Києві оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту. Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. 

Обмеження руху

На розв’язці на пл. Чернігівській (перетин вул. Миропільської, вул. Г. Хоткевича і просп. Броварського) виконають поточний ремонт покриття. Зокрема, дорожники працюватимуть на з’їзді з вул. Г. Хоткевича на просп. Броварський у напрямку виїзду з міста, а також на виїзд із просп. Броварського на шляхопровід у напрямку пл. Дарницької. Рух під час ремонту частково обмежать із 27 до 30 жовтня.

У Київській області лунали вибухи

На Київщині тривають роботи з виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів. Зокрема, 26 жовтня в Бучанському та Вишгородському районах працювали сапери. У зв'язку з цим у деяких громадах могли лунати звуки вибухів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!