Винуватець смертельної ДТП на Стуса отримав три з половиною роки ув’язнення

3833 1
Хлопець визнав свою провину та підтвердив, що сів за кермо нетверезим.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

23-річного винуватця смертельної аварії, яка трапилася у лютому цього року, зобов’язали сплатити родичам загиблої пасажирки 583 тис. грн та ув’язнили на 3,5 роки позбавлення волі. Про це повідомляє Zaxid.net.

Сихівський районний суд Львова визнав винним 23-річного львів’янина. Хлопець визнав свою провину та підтвердив, що вживав алкоголь перед тим, як сів за кермо.

Читайте також: Поліція у Львові шукає водія, що збив жінку і втік

Нагадаємо, аварія трапилась 20 лютого. Нетверезий водій «Renault Megane», мешканець Львова, не впорався з керуванням та наїхав на дорожній знак та дорожнє огородження. Внаслідок ДТП від отриманих травм загинула пасажирка авто, 28-річна мешканка Львова. За свідченнями очевидців, на місці ДТП водій намагався вчинити самогубство.

У Львові триває кампанія #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.комLvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
9 Червня, 2018 23:34
Lembergman Занадто клопітно лізти до пошти, щоб написати про НЕГРАМОТНІСТЬ ЖУРНАЛІСТІВ.
А сторінки зворотного (БЕЗ м'якого знака!) зв'язку тут не існує. Чомусь.
Отже, для редакції:
"дорожнІй знак та дорожнЄ огородження, - дуже безграмотно!!!
Довго пояснювати, ось приклади:
Тривога - тривожнИй сигнал, тривожнА ситуація...
Дорога - дорожнИй знак, дорожнА розмітка, дорожнЕ огородження...
Не вчіться такої "грамоти" у гібридних "українців", що вчились не в школі а в Інтернеті.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!