Випускників шкіл запрошують на конкурс до Української академії лідерства

1618 0
До 7 квітня школярі можуть податися на грант на навчання, що триватиме 10 місяців.
фото: УАЛ

фото: УАЛ

Випускників шкіл та коледжів віком від 16 до 18 років запрошують позмагатися за грант на навчання в Українській академії лідерства. Тут чекають на активну молодь, що бере участь у волонтерстві, самоврядуванні чи молодіжних програмах та бачить власне майбутнє в Україні. Про це повідомляє прес-служба УАЛ.

«Ми в академії даємо можливість талановитим хлопцям та дівчатам спробувати себе у різних ролях, розкрити приховані вміння та здобути навички, які допоможуть їм зробити правильний вибір у майбутньому. Ми збираємо найкращу молодь, яка хоче змінити не тільки себе, а й своє місто і країну», – каже керівник Української академії лідерства Роман Тичківський.

Читайте також: Два відсотки суспільства. Чому для лідерства важливі цінності і культура

Під час десятимісячної освітньої програми Української академії лідерства випускники пізнаватимуть країну та світ, формуватимуть критичне мислення. Програма навчання включає 30 дисциплін. Учасники вивчатимуть історію, управління проектами, фінансовий та комунікаційний менеджмент, етикет та інтенсивний курс англійської мови. Навчання в академії підготує школярів до усвідомленого вибору майбутньої професії та розкриття лідерських якостей.

Читайте також: Служити обов'язково. Як армія стає школою молодих лідерів

За час навчання  студенти знайомляться з основами державотворення у країнах Європейського Союзу та Ізраїлі, зустрічаються зі світовими та українськими лідерами, приділяють час волонтерській роботі.  

Подати заявку на вступ можна до 7 квітня 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!