Вивчати історію української революції можна за грою для мобільного

2772 1
Гру розробив Український інститут національної памяті.
Фото: ІНП

Фото: ІНП

Український інститут національної пам’яті представив новий освітній проект – гру для смартфонів і планшетів, розроблену на основі настільної гри «Українська революція 1917-1921 років» для старшокласників, освітян, усіх, хто цікавиться історією.

«Чому гра для мобільних пристроїв? Щоб надати підлітковому дозвіллю змістового наповнення, дати можливість в ігровій формі розібратися у бурхливих подіях в Україні 1917-1921 років, дізнатися про діячів та пам’ятні місця», – пояснюють в ІНП.

Матеріал відповідає шкільній програмі, його можна використовувати для закріплення вивченого, узагальнення, систематизації і самостійної підготовки школярів до ЗНО.

Гра для мобільних пристроїв є історичною вікториною з елементами стратегії. В неї можуть грати від одного до трьох учасників або команд. Упродовж гри необхідно обирати картки і відповідати на питання про події Української революції. Картки пронумеровані та розподілені за шістьма регіонами України: Київщина і Лівобережжя, Поділля, Галичина, Волинь, Південь, Схід.

Завантажити гру можна на Google Play та Apple Store.

Фото: ІНП


Читайте також:
28 Січня, 2019 23:01
Ушастик Новость в редакцию - Появились электронные деньги для блогеров!

Айтишный идеймейкер Вадим Прокопчук (Украина) основал стартап "The electronic amero". Это электронный амеро (заменитель доллара) для Конгресса США и компании Microsoft.

Ссылка на Твиттер стартапа: [***]s://twitter.com/el_amero

Это супер-простые электронные деньги (никакой криптографии). И это доступно даже для не продвинутых в технологиях пользователей.

Этот эл-амеро может выпускать любой человек, имеющий на своём компьютере текстовый редактор Word. Ценность эл-амеро обеспечивается текстом, рисунками, видео, которые пользователь (автор информации) в буквальном смысле заряжает в банкноту эл-амеро (там есть клавиатура, которая включает страницы разного назначения, заряженные информацией).

Свершилась мечта блогеров, ученых, изобретателей, айтишников, дизайнеров, писателей, журналистов, хендмейдеров, и даже фермеров. У них теперь есть собственные электронные деньги, обеспечиваемые интеллектом или материальным продуктом от автора. Нужно только напрячь мозги, и придумать ценную информацию или сделать ценный материальный продукт.

Похоже, это похороны не только биткоина, но и вообще всех криптовалют.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!