На правах реклами

Вже цієї п'ятниці у Львові можна буде придбати квартиру зі знижкою

3332 0
Вже три роки поспіль будівельна компанія «Зелений двір» проводить акцію, що практично не має аналогів на ринку нерухомості Львівської області. Лише один день, 24 листопада, квартири від забудовника можна придбати за дуже вигідною ціною. Економія на квадратному метрі складає 1500 гривень.

Житлові площі, середня вартість яких 11 тисяч гривень за квадратний метр, у «Чорну п’ятницю» обійдуться лише в 9 500 гривень. Акційна пропозиція стосується всіх об’єктів компанії «Зелений двір», незалежно від поверху на якому знаходиться квартира, розташування об'єкта та його етапу будівництва.

На квартири в яких житлових комплексах будуть знижки

У Львові це багатоквартирний Житловий комплекс «Зелений Двір» на вул. Величковського, Рясне-2. У Винниках: Клубний дім «Комільфо», розташований в центрі міста, та Житловий комплекс «М’ята Авеню», старт продажів якого збігається з цьогорічним днем знижок. У  місті-курорті Трускавці – Котеджний двір «Паштет» та Житловий комплекс «Зелений двір».

Тож обирати нове помешкання є з чого, навіть більше, його можна забронювати заздалегідь. Адже за два тижні до «Чорної п’ятниці» всі охочі зможуть детальніше ознайомитися з пропозиціями забудовника, оглянути локацію чи майбутню квартиру, отримати детальну консультацію.

«Ми обіцяємо бути надзвичайно уважними до кожного клієнта, що звернеться до нас у цей період, – каже керівник відділу продажів Дида Наталя. – Наші консультанти допоможуть визначитися з вибором, підкажуть оптимальні варіанти для бронювання квартир. А от підписати договір про купівлю, згідно з умовами акції, треба буде здійснити саме 24 листопада. Тому в цей день центральний офіс компанії по вул. Івана Франка, 47 буде працювати до останнього клієнта».

Вигідні інвестиції

Варто зазначити, що «Чорна п’ятниця» від компанії «Зелений двір» – це не тільки чудова нагода придбати помешкання для себе, це ще й можливість вигідно інвестувати кошти. Наступного дня після акції ціни на квадратні метри різко зростуть. Нагадаємо, що серед об’єктів компанії Котеджний двір «Паштет» у місті-курорті Трускавець, двоярусні квартири та пентхауси, котеджі з власним подвір’ям. Ці проекти, завдяки сучасному плануванню та високій якості будівництва, мають неабиякі перспективи як для подальшого продажу, так і для здачі в оренду. А для тих, хто шукає приміщення під бізнес, «Зелений двір» також готує приємні сюрпризи: 24 листопада будуть діяти спеціальні пропозиції на комерційні площі.

Обирайте інноваційне та комфортне житло з вигодою – дізнайтеся більше про умови акції «Чорна п’ятниця» від компанії «Зелений двір» за телефонами: (032) 260 18 60, 097 505 50 05, 063 880 80 30 або на сайті greenyard.com.ua.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!