Wizz Air із жовтня відновить рейси зі Львова до Братислави

1494 0
Авіакомпанія ввела посилені заходи гігієни для забезпечення здоров'я і безпеки як пасажирів, так і екіпажу.
Фото: aeronautica.online

Фото: aeronautica.online

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air з 2 жовтня запустить рейси зі Львова до Братислави (Словаччина). Про це повідомляє Укрінформ.

Відновлення перельотів залежить від рішення органів влади залишити або видалити Словаччину зі списку країн «зеленої» зони. Вартість квитків стартуватиме від 309 грн в один бік.

«Якщо її виключають з переліку, виконання рейсів, що з'єднують українські міста з Братиславою, буде відкладено відповідно», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Які рейси відновлять у Львівському аеропорту після карантину

Так, авіакомпанія ввела посилені заходи гігієни для забезпечення здоров'я і безпеки як пасажирів, так і екіпажу. Зокрема, протягом перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж – рукавички. Пасажирам без масок заборонено робити посадку на борт літака, проте нову маску вони можуть завжди придбати разом з набором для дезінфекції (1 маленька пляшка дезинфікуючого гелю, 2 пари рукавичок, 2 маски, 6 дезінфікуючих серветок). 

У салонах регулярно проводитимуть дезінфекцію, а з дотриманням графіка прибирання всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином.

Додамо, що Wizz Air – найбільший лоукост-авіаперевізник в Центральній і Східній Європі, що виконує рейси за понад 700 маршрутами з 25 баз, поєднуючи 155 напрямків в 45 країнах.


ТЕГИ: wizz air lviv, Wizz Air

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!