Wizz Air попередив про можливі затримки рейсів із Європи

1878 0
Авіакомпанія просить пасажирів перед виїздом у аеропорт перевіряти розклад польотів на сайтах аеропортів та приїжджати для проходження контролю завчасно.
Фото: Avianews

Фото: Avianews

Угорська авіакомпанія Wizz Air попереджає про можливі затримки рейсів через значну завантаженість повітряного простору ЄС у ці вихідні. Про це повідомляє Avianews.

Читайте також: Wizz Air знову підвищив вартість пріоритетної посадки

Тому авіакомпанія просить пасажирів перед виїздом у аеропорт перевіряти розклад польотів на сайтах аеропортів та приїжджати для проходження контролю завчасно.

«Авіакомпанія не може вплинути на ситуацію, втім Wizz Air буде робити все можливе, аби мінімізувати будь-які затримки», — кажуть у Wizz Air.

Згідно з авіаційними правилами України та ЄС, пасажири, чиї рейси затримали на кілька годин не залежно від причини затримки, можуть вимагати безкоштовне харчування або проживання.

Читайте також: Які авіарейси відкриють зі Львова у 2019 році. Розклад, вартість

Додамо, що зі Львова Wizz Air літає до Копенгагена, Ларнаки, Берліна, Вільнюса, Дортмунда, Франкфурта, Лондона, Катовіце, Вроцлава та Братислави.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!