WizzAir відкриває прямий рейс зі Львова до Валенсії

1408 0
Новий маршрут авіакомпанія почне обслуговувати з липня наступного року.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Угорська авіакомпанія WizzAir відкриє новий прямий рейс з України у Валенсію, що в Іспанії. Маршрут почнуть осблуговувати із липня 2022 року. Про це йдеться на сайті Lowcost Avia.

Зі Львова до Валенсії перевізник планує літати двічі на тиждень – щопонеділка та щоп’ятниці. Виліт зі Львова о 18:35, повернення з Валенсії о 21:50, а тривалість польоту становить 3 години 30 хвилин. Зараз квитки вже є у продажу на сайті WizzAir.

Читайте також: Bees Airline відкриває рейси зі Львова до Барселони

Нагадаємо, що  український лоукостер Bees Airline відкриває рейси зі Львова до ще одного міста – Барселони, що в Іспанії.

Перші рейси в напрямку Львів – Барселона заплановані на 22 грудня двічі на тиждень – щосереди та щонеділі. Виліт зі Львова об 11:15, повернення з Барселони о 14:25, тривалість польоту – близько 3 години 10 хвилин. Квитки на новий рейс вже в продажу за ціною від €51 (1537 грн) в один бік та від €100 у два боки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!