Політична реклама

Wizzair відновить польоти зі Львова у березні 2012 року

1432 0
Перша українська лоукост-авіакомпанія Wizz air Україна оголосила сьогодні про відновлення перельотів з міжнародного аеропорту Львова у зв'язку із закінченням ремонту злітно-посадкової смуги.

Так, як повідомили Корреспондент.biz в компанії, починаючи з березня 2012 року, авіакомпанія знову буде виконувати два популярні рейси - зі Львова в Дортмунд (Німеччина) та Венецію/ Тревізо (Італія).

Початок авіаперельотів - в Дортмунд 30 березня 2012 року, частота два рази на тиждень, до Венеції (Тревізо) - 31 березня, тричі на тиждень. Вартість квитків від 296 грн в одну сторону.

"Очікується, що в 2012 році - зокрема у зв'язку з проведенням Євро 2012 - Львів відвідає велика кількість іноземних туристів. Завдяки своєчасній модернізації аеропорту підвищиться якість їх обслуговування", - відзначив Сергій Дементьєв, генеральний директор Wizz air Україна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!