WizzAir запровадила збір за надання місць поруч

1965 0
Номери місць мандрівники зможуть дізнатися тільки після проходження онлайн-реєстрації.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

WizzAir ввела збір за гарантоване надання місць поруч в салоні літака дорослим мандрівникам, що летять разом. Про це повідомляє avianews.com.

Читайте також: Зі Львова запустили авіарейс до чеського Пардубіце

Новою послугою «Місця поруч» можуть скористатися тільки два дорослих пасажира, якщо вони купують квитки в межах одного бронювання за тарифом Basic без включеного вибору місць.

Послуга коштує 12 євро за переліт в одну сторону і 24 євро за переліт в обидві сторони. Якщо бронювання оформляється відразу туди-назад, збір необхідно сплатити в обидві сторони.

У WizzAir кажуть, що оплата збору не дозволяє вибирати місця, але гарантує посадку поруч у салоні. При цьому пасажири точно не можуть розраховувати на розміщення в аварійних рядах і перших рядах поруч із входом у літак.

Номери місць мандрівники зможуть дізнатися тільки після проходження онлайн-реєстрації, що її відкривають за 48 години до часу вильоту.

У звичайному випадку система реєстрації може розсадити пасажирів, які не вибрали місця, навіть із одного бронювання в різних частинах салону.

Читайте також: Зі Львова відкрили прямі рейси до Лісабона

Нагадаємо, що WizzAir почав надавати конкретні місця в посадкових талонах всім пасажирам у 2015 році. До цього лоукост застосовував вільну розсадку, коли пасажир при вході в салон міг зайняти будь-яке вільне крісло крім місць в перших і аварійних рядах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!