«Я буду молитися за вас». Єдиний вцілілий з взводу окупант розповідає дружині правду про війну в Україні

3298 0
Коли окупанта знайшли, то врятували, зробили операцію та ставляться по-людськи.
фото: скріншот з відео сбу

фото: скріншот з відео сбу

Українські захисники знищують російські війська і руйнують їхні стереотипи. На відео, що опублікувала Служба безпеки України, видно, як російський загарбник зізнається дружині, що не очікував такого ставлення від українського народу.

Він – єдиний, хто вижив із цілого взводу російських окупантів. І коли його знайшли, то врятували, зробили операцію та ставляться по-людськи. Він каже, що російське командування неправдивим шляхом кинуло їх воювати проти України, а такого ставлення, як у полоні, військовий не очікував.

Читайте також: Затриманий підполковник Росгвардії попросив пробачення в українців. Відео

Дружина додає, що вважала, чоловік їде на навчання, а в іншому випадку, мовляв, не відпустила б.

«Я буду молитися за вас, люди, буду все життя вам вдячна!», – запевняє українців дружина окупанта.

Читайте також: Світанок близько. Тримаймо стрій, - звернення очільника Міноборони Резнікова

Чоловік каже їй звертатися до дружин інших російських військових, закликає йти до керівництва військової частини і розповідати правду про звірства РФ та геноцид мирного населення в Україні.

Нагадаємо, що вчора ще одна партія окупантів потрапила в полон до українських силовиків. Загарбники здалися після того, як їхню колону розгромили під Запоріжжям. Під запис СБУ горе-вояки телефонують своїм батькам у РФ і розповідають, що тут таки війна, а не «спецоперація на Донбасі», як це подається в російських новинах.  На запитання до окупанта про те, як до нього ставляться «бандерівці» тут, в полоні, він каже: «Нормально, краще, ніж свої».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!