«Я готовий стати на коліна». Пацієнт із коронавірусом подякував львівським медикам за порятунок

3756 0
У Центрі легеневого здоров'я сьогодні лікують 115 пацієнтів із коронавірусною інфекцією.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

У Центрі легеневого здоров'я, що на вул. Зеленій, витягнули із важкого стану пацієнта. У чоловіка були два приступи, ураження легень, що показало КТ, гарячка. Чоловік подякував медикам за їхню жертовність та роботу.

Читайте також: Давали лише 1% одужання. У Львові вилікували пацієнта, в якого були уражені 80% легень

«Було запалення легень, це показало КТ. Мене привезли сюди, спочатку була температура 39. 3 числа у мене був перший приступ, потім я трохи відійшов. Але 9 числа стався другий приступ, я був у важкому стані. Лікарі думали, що вже все... Я щиро вдячний працівникам 2-го пульмонологічного відділення, готовий стати на коліна і подякувати», – поділився пацієнт Роман Корнеляк.

Чоловік дякує, що медики допомогли йому стати на ноги і що боролися за його життя.

«Дякую, що витягнули мене! Скільки ви сил віддали для мене», – звернувся він.

Додамо, що у Центрі легеневого здоров'я сьогодні лікують 115 пацієнтів із коронавірусною інфекцією. Загалом у стаціонарах області лікуються 1 269 пацієнтів, у реанімації перебувають 112 людей, на апаратах ШВЛ – 26. 

Читайте також: «Я витримаю все». Дружина львівського священника вийшла із критичного стану 

Нагадаємо, медики цього закладу успішно пролікували хворого на Covid-19 пацієнта, ураження легень в якого було більше 80%. При поступленні лікарі йому не давали більше 1% шансу на одужання, та чоловік таки поборов хворобу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!