«Я не піду вбивати». Росіянин підпалив воєнкомат, щоб не воювати в Україні

7993 0
Чоловік закидав приміщення коктейлями Молотова, щоб знищити архів зі справами призовників.
Фото: uanews.lviv.ua

Фото: uanews.lviv.ua

У місті Луховиці в Московській області чоловік підпалив військовий комісаріат, щоб не йти на війну в Україні. У такий спосіб він хотів знищити архів зі справами призовників. Про це повідомили в одному з Telegram-каналів.

Читайте також: Путін «злий і засмучений». Може піти на подальшу ескалацію, – розвідка США

Чоловік пофарбував ворота у кольори українського прапора і написав «Я не піду вбивати братів». Після цього переліз через паркан, облив фасад воєнкомату бензином, розбив вікна та закинув туди коктейлі Молотова.

«Це має завадити мобілізації в окрузі. Надіюся, що не побачу своїх однокласників в полоні або в списках загиблих. Вважаю, що це треба розповсюджувати. Українці будуть знати, що в Росії за них б’ються, не всі бояться і не всім байдуже. Наші протестувальники повинні надихнутися і діяти рішуче», – сказав чоловік.

Зі слів росіянина, такий вчинок має зламати дух російської армії та уряду, який ненавидить власний народ та «буде його гасити». У керівництва Росії скоро почне горіти земля під ногами, а вдома чекає пекло, додав чоловік. 

Нагадаємо, що через численні втрати особового складу противник продовжує проводити приховану мобілізацію, подаючи це під виглядом навчальних зборів на тимчасово окупованій території Криму, у Краснодарському краї та окремих районах Донецької та Луганської областей. Також окупанти активізували набір добровольців для війни в Україні. Зафіксовано випадки відрахування юнаків призовного віку з російських вишів та поповнення ними резервів армії загарбника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!