Як адаптувати громадський транспорт Львова до нових умов карантину та посткарантину

3666 0
Під час дискусії разом із експертами спробуємо з’ясувати, чи безпечно буде їздити в громадському транспорті, чи допоможуть засоби індивідуального захисту, чи готові перевізники випускати на маршрути напівпорожні автобуси та хто платитиме збитки.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На час карантину громадський транспорт у Львові курсує в режимі спецперевезень, натомість після пом’якшення карантину у транспорті планують дозволити їздити всім, але кількість пасажирів не має перевищувати кількості сидячих місць.

Читайте також: Чи курсуватиме громадський транспорт і скільки збитків нарахували львівські перевізники

Через такі обмеження приватні несуть значні збитки, хоч пільговикам і скасували безкоштовний проїзд до кінця карантину.

Оскільки перше обладнання електронного квитка, який має змінити принцип фінансування транспортної галузі у місті, львів’яни побачать не раніше осені, Tvoemisto.tv організовує дискусію про те, як адаптувати громадський транспорт Львова до нових умов карантину чи життя під час пандемії. Під час дискусії разом із експертами спробуємо з’ясувати, чи безпечно буде їздити в громадському транспорті, чи допоможуть засоби індивідуального захисту, чи готові перевізники випускати на маршрути напівпорожні автобуси та хто платитиме збитки.

Учасниками дискусії стануть міські чиновники, відповідальні за транспорт, перевізники, депутати, експерти та медики. Вона відбудеться у понеділок, 25 травня, о 14:00. Переглянути ефір можна буде на сторінці Tvoemisto.tv  у Фейсбук та Ютуб, а також на сайті.

Читайте також: Безпечний проїзд. Як позбутися готівки у громадському транспорті Львова

Дискусія організована у межах проєкту Tvoemisto.tv «Мобільне місто» у співпраці з компанією EasyPay.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!