Як брендують громадський транспорт в Україні та в Європі. Фото

4200 0
Базовими кольорами транспорту Праги є червоний та білий, а бельгійського Брюгге – білий, жовтий та сірий.
Фото: Транспорт та інфраструктура Львова / Facebook

Фото: Транспорт та інфраструктура Львова / Facebook

Днями у Львові погодили нову ліврею для громадського транспорту. Відтепер ЛКП «Львівелектротранс» та комунальне «АТП-1» має замовляти новий транспорт із відповідним брендуванням. Базові кольори, жовтий та білий, мають наносити на бічні стінки у пропорції: жовтий – не менше 70% площі нижче лінії вікон та не більше 50% площі вище неї; білий – не менше 50% вище лінії вікон та не більше 30% нижче неї.

Читайте також: У Львові оновили логотип міста. Візуалізація

Tvoemisto.tv пропонує подивитися, як виглядає громадський транспорт в інших містах України та світу.

Одеса

Івано-Франківськ

Харків

Вінниця

Натомість базовими кольорами для транспорту чеськогої столиці Праги є білий та червоний кольори. А в бельгійському містечку Брюгге автобуси, трамваї та тролейбуси брендовані сірим, жовтим і білим. У французькому місті Нанті транспорт має подібні кольори, тільки замість жовтого там зелений. Автобуси та трамваї столиці Нідерландів поєднують білий та синій кольори.

Прага, Чехія

Брюгге, Бельгія

Нант, Франція

Амстердам, Нідерланди

Фото з презентації ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!