Як діти бачать війну. Благодійний фонд «Рідні» організовує міжнародну фотовиставку

1075 0
БФ «Рідні» хоче почути наймолодших, побачити їхню точку зору та привернути увагу міжнародної спільноти.
Фото: БФ «Рідні»

Фото: БФ «Рідні»

Благодійний фонд «Рідні» організовує міжнародну фотовиставку. Фонд вирішив дослідити, як війну бачать діти, зокрема через камери їхніх телефонів. Для того, аби реалізувати задум, потрібна допомога небайдужих людей.

Так, у мобільних галереях кожного українця, навіть найменшого, є фото до повномасштабної війни і після 24 лютого. БФ «Рідні» хоче почути наймолодших, побачити їхню точку зору та привернути увагу міжнародної спільноти.

Читайте також: Щоб усі були як рідні. Як у Львові працюватиме центр підтримки дітей та сім’ї «Рідні»

«Дорогі діти та батьки! Ми впевнені, що вам є що розказати і показати світу, будемо вдячні за надіслані фото, зроблені дітьми. Фотографії, їхніх авторів та історії представлять у різних країнах Європи, аби висвітлити воєнні дії росії проти України та привернути увагу міжнародної спільноти до наслідків війни і порушення прав дітей», – пояснюють у Фонді.

Для участі потрібно заповнити анкету за посиланням, а на контактний номер 068 998 19 19 – надсилати фото. Дедлайн – 21 травня.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!