Як львівські школи провели останній день навчання. Фото, відео

3377 0
Tvoemisto.tv зібрало відео- та фотовітання від кількох шкіл Львова та пропонує переглянути, як вони провели «останній дзвінок».
фото: hochu.ua

фото: hochu.ua

Цього року через карантин у зв'язку з поширенням коронавірусу школи закрили та впровадили дистанційне навчання. Сьогодні, 29 травня, більшість львівських шкіл провели останній день у навчальному році та розмістили на сторінках своїх соцмереж привітання і подяки від батьків, дітей та вчилетів.

Tvoemisto.tv зібрало відео- та фотовітання від кількох шкіл Львова та пропонує переглянути, як вони провели «останній дзвінок» в онлайні.

Школа №8 Львівської міської ради

Гімназія Шептицьких

Як зазначила у своєму дописі психологиня гімназії Орися Сідляр, цей навчальний рік став особливим, а найбільший його урок – вміння глибинно відчувати один одного.

«Він збирав нас перед екранами ноутбуків, телефонів, планшетів... Та попри те, ми вчились не втрачати теплоту і любов один до одного. Ми багато спілкувалися, не маючи змоги обійняти одне одного і побути разом в одному приміщенні. Що ж, ми гідно прийняли цей виклик, стали сильнішими, кращими, вправнішими, навчилися активно брати знання без всякої зовнішньої мотивації, випробовуючи на міцність силу свого духу», – йдеться в дописі.

Школа «Еколенд»

Ліцей «Просвіта» Львіської міської ради

Випускники ліцею «Просвіта» подякували вчителям та адміністрації школи за те, що «були і залишаєтеся опорою у житті».

«Ми дякуємо за те, що навіть у такий складний час, Ви не забували про нас та старалися провести заняття цікаво та весело. І вам це вдалось», – пишуть випускники.

Класична гімназія при ЛНУ ім. Івана Франка

Учні гімназії проводили останній дзвінок у Zoom, а для випускників провели віртуальну «лінійку».

Ліцей «Дивосвіт»

Школа №93

Особливий останній дзвоник провели і в школі №93. Окрім привітань та подяк, учні навіть станцювали вальс по одному та в масках.

Нагадаємо, що у Міністерстві освіти і науки України рекомендували не відзначати останніх дзвоників та не проводити випускних. Однак, як повідомляла раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, випускні – це справа батьків, але керівники шкіл кажуть, що випускних не буде. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!