На правах реклами

Вдала інвестиція. Як вигідно купити апартаменти в готелі біля Буковелю

8043 0
У таких апартаментах можна відпочити самому, а можна й заробити.
https://premier-resort.com/

https://premier-resort.com/

У світі існує тренд – інвестиція в нерухомість, яка не вимагає від власника витрат на утримання і маркетинг, приносить дохід від здачі в оренду і в той же час дає можливість використовувати її для власного комфортного відпочинку.

В Україні також починають з’являтись такі інвест-проекти. Мова йде про апарт-готелі, які привабливі для інвесторів, так і для орендарів, оскільки ці новобудови відрізняються підвищеною комфортністю.

Представник порталу «Енциклопедія Новобудов» експерт з нерухомості Денис Шульга дав свої рекомендації бажаючим інвестувати в такі проекти: як грамотно вибрати, від чого залежить прибутковість готелю, на що важливо звертати увагу, вибираючи комплекс апартаментів з метою інвестування.

Важливий критерій – наявність розвиненої внутрішньої інфраструктури готелю. Зазвичай, така нерухомість продається з повноцінним наповненням, має територію, що охороняється і додаткові об'єкти, які знаходяться в загальному користуванні мешканців комплексу: ресторани, басейни, паркінг, зони для фітнесу, сауна, тощо. Досить важливо, щоб у дизайні інтер'єру готелю був створений ергономічній і затишний простір, в якому приємно перебувати.

Ключова роль в організації всіх процесів належить керуючій компанії комплексу. Саме вона дбає про чистоту та якісний сервіс і забезпечує повний спектр готельних послуг: маркетинг, залучення орендарів, організацію обслуговування від прибирання номерів до приготування елітних страв в ресторані на замовлення. Власник має змогу контролювати бізнес дистанційно завдяки абсолютній прозорості процесів. Тому таким важливим є вибір керуючої компанії ще на етапі будівництва комплексу. Досвідчена команда професіоналів компанії забезпечить стабільний прибуток власнику апартаментів.

Крім сервісу та інфраструктури, на успіх прибутку впливають локація і тривалість туристичного сезону. Якщо це улюблене місце відпочинку туристів впродовж цілого року, окупність інвестицій відбувається швидше.

Для жителів України закордонні об'єкти будуть обходитися дорожче не тільки через більш високу ціну апартаментів. Дорогими будуть перельоти та обслуговування, податкове навантаження високим. А ставка дохідності в Європі зазвичай складає 5-7 % річних від вартості нерухомості. Якщо ви зайнята людина, не маєте змоги багато часу приділяти контролю за своїм бізнесом і хочете уникнути випадковостей, то інвестування в апарт-готель буде надійним джерелом прибутку саме в нашій країні.

«Premier Resort Hotel» відповідає всім перерахованим вимогам. Відстань 700 м до підйомників ТК Буковель взимку, 20-хвилинний променад від готелю до озера Молодості (найбільшого штучного озера в Україні) та паркові зони влітку приваблюють відпочиваючих у будь-яку пору. І саме це гарантує інвесторам стабільний прибуток цілий рік.

 

Варіанти інтер'єрів апартаментів "Люкс" та "Президентський"

Ідеальна інфраструктура апартаментів еліт-класу включає все необхідне для бізнесу та релаксу: ресторани (серед них єдиний на Буковелі відкритий панорамний ресторан на даху), SPA – і  фітнес-центри з двома басейнами – закритим і відкритим з підігрівом (теж єдиним на Буковелі), тренажерний зал із сучасним обладнанням та лаунж-зони з видом на гори.

Готелем керуватиме авторитетна компанія «Premier Hotels and Resorts» – мережевий готельний оператор найбільший і надійніший з національних.

Уже цього року ви зможете використати придбану нерухомість для особистого відпочинку, а в найближчі 6- 8 років - повернете свої інвестиції! «Premier Resort Hotel» чекає на вас!

Детальніше про проект – на сайті компанії та в офісах:

Відділ продажу у Києві:

+38 068 394 00 44
вул. Велика Васильківська, 72

Відділ продажу у Львові:
+38 096 394 00 44
вул. Михайла Грушевського, 11

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!