Як підтримувати форму на карантині. 5 мобільних додатків для занять спортом

11236 0
Tvoemisto.tv зібрало п'ять додатків, які стануть вашими парнтерами для занять із йоги, силових активностей та бігу.
фото: 24tv.ua/sport

фото: 24tv.ua/sport

У період, коли спортзали зачинені, можна почати займатися спортом вдома, використовуючи мобільні застосунки. Здебільшого, всі вони пропонують перший місяць занять безкоштовно, а надалі за окрему оплату. Окрім цього, їх можна встановити на смартфони, планшети та комп'ютери з операційними системами Google Android чи Apple iOS.

Tvoemisto.tv зібрало п'ять додатків, які стануть вашими парнтерами для занять із йоги, силових активностей та бігу.

Nike Training Club

Nike Training Club: новий особистий тренер пропонує більше 185 безкоштовних тренувань (йога, силові тренування, тренування на витривалість і рухливість) з відеоінструкціями від тренерів Nike світового класу. У додатку є персоналізовані програми тренувань, які адаптуються до індивідуальних потреб.

Також перевага його в тому, що не потрібно приділяти тренуванню по кілька годин на день, достатньо вибирати короткі заняття і отримувати результат, навіть якщо маєте завантажений графік.

Runkeeper

Додаток фокусується на тренуваннях, дозволяє фіксувати такі активності, як біг, ходьба, їзда на велосипеді. Можна переглядати вичерпну статистику і графіки, а також додаток забезпечує функції для підтримки соціальних мереж.

Застосунок дозволяє спостерігати історію своєї активності, повідомляє про записи і досягнуті цілі.

Yoga Down Dog

Цей застосунок пропонує нове заняття йоги кожен раз, коли ви стаєте на килимок. На відміну від попередньо записаних відео, Down Dog не змусить вас повторювати одне і те ж тренування знову і знову. Маючи більш ніж 60 000 різних конфігурацій, Down Dog дає можливість займатися йогою, яка підійде кожному.

До 1 травня додаток буде безкоштовним, а для медиків та студентів до 1 червня.

Sworkit Lite

Ще один застосунок для занять спортом із великою кількістю вправ. Ви вибираєте тип тренування (розтяжка, йога, силова тощо), вказуєте час, і на екрані з'являються відеоролики зі спортсменами, які демонструють вам вправи.

Окрім цього, додаток зберігає результати і кожен день нагадує вам про тренування.

PumpUp Home Workouts & Fitness 

Якщо ви віддаєте перевагу активним силовим тренуванням та командним видам спорту, то додаток PumpUp підійде для домашніх тренувань.

PumpUp пропонує анімації, більш наочні, що забезпечують кращі результати. Що також важливо у PumpUp — це соціальна складова, де мільйони користувачів діляться цілями і результатами тренувань.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!