Як повернути гроші за пробне ЗНО. Інструкція

19047 0
Абітурієнту необхідно бути клієнтом ПриватБанку.

Із 1 липня МОН почне повертати гроші учасникам пробного ЗНО, що його цього року скасували. Про це повідомили у Міністерстві освіти.

Читайте також: Випускникам шкіл скасували обов’язкову ДПА

Гроші повертатимуть саме тій особі, яка була зареєстрована для участі у пробному ЗНО. Ні мамі, ні батькові, а саме тим учасникам та учасницям, які були зареєстровані на тестування.

Абітурієнту необхідно мати будь-яку картку в ПриватБанку, оформлену саме на учасника/учасницю пробного ЗНО. Фінансовий телефон у ПриватБанку повинен співпадати з телефоном, вказаним під час реєстрації на пробне ЗНО як основний.

Ті, хто має картку ПриватБанку, отримають SMS-повідомлення від банку про зарахування коштів на картку. Якщо ж у вступника немає картки ПриватБанку, йому необхідно звернутися до будь-якого відділення банку та оформити картку безкоштовно за 15  хвилин. Із собою потрібно мати паспорт або електронну ID-картку. 

Якщо учасник вже є клієнтами банку, можна відкрити віртуальну картку у Приват24, не відвідуючи відділення. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити картку ПриватБанку.   

Повернути кошти радять якомога швидше, втім зробити це можна буде й до 1 грудня поточного року.

Якщо при реєстрації ви вказали не свій номер, необхідно зайти у сервіс визначення результатів на сайті УЦОЯО та змінити основний номер телефону на той, що прив’язаний до картки. Детальніше про повернення коштів за пробне ЗНО можна переглянути за посиланням

Читайте також: Діти мають право реалізуватися, а не «страждати» або Що не так із цьогорічним ЗНО

Нагадаємо, що раніше уряд скасував проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в закладах освіти. В МОН згодом уточнили, що пропонують скласти тестування безкоштовно вдома онлайн із усіх предметів.

Основна сесія ЗНО відбувається з 25 червня по 17 липня. Із датами ЗНО можна ознайомитись тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!