Як працюватимуть банки та держустанови у День захисників та захисниць. Графік

1104 0
До Дня захисника і захисниць України львів’яни матимуть чотири вихідних поспіль.
фото: ngzt

фото: ngzt

Центри надання адміністративних послуг

Сьогодні, 13 жовтня, Центри надання адміністративних послуг у Львові працюватимуть до 17:00. Завтра та в п’ятницю матимуть вихідні. Із понеділка, 18 жовтня, ЦНАПи міста через поширення коронавірусу та карантинні обмеження знову переходять на роботу лише за попереднім записом на сайті. Без попереднього запису надаватимуть лише окремі «швидкі» послуги.

Відділення «Укрпошти»

14 жовтня в День захисників та захисниць України надаватимуть послуги чергові відділення Укрпошти. У Львові це – поштамт на вул. Словацького. Графік роботи з 09:00 по 15:00 без перерви. Також працюватиме відділення на пл. Двірцевій – з 09:00 по 20:00 без перерви. У інші дні відділення працюватимуть за звичним графіком.

Сервісні центри МВС

Головний та регіональні сервісні центри МВС сьогодні працюватимуть до 17:00, а від завтра і до неділі матимуть вихідні. Із понеділка, 18 жовтня, і протягом тижня з 9:00 по 18:00. Територіальні сервісні центри МВС теж матимуть вихідний 14 жовтня, а вже 15 жовтня працюватимуть в звичному режимі.

Послуги надають за попереднім особистим записом через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу» або у терміналі в приміщенні територіальних сервісних центрів МВС.

Банки

15 жовтня банки можуть проводити касові операції за необхідності, але без відкриття операційного дня банку. Із 14 по 17 жовтня всі міжбанківські перекази через систему електронних платежів НБУ будуть проводити датою наступного банківського дня – 18 жовтня.

23 жовтня (субота) всі міжбанківські перекази через СЕП будуть проводитися датою цього дня – 23 жовтня.

ЛМКП «Львівводоканал»

У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства http://lvivvodokanal.com.ua/ та на порталі гарячої лінії міста https://1580.lviv.ua/

ЛМКП «Львівтеплоенерго»

ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, виконуючи подачу гарячої води споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.

Гаряча лінія міста

«Гаряча лінія» у Львові працюватиме за звичним режимом – цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку «Гарячої лінії міста Львова».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!