Як працюватимуть ловці безпритульних собак у Львові у січні-лютому. Графік виїзду бригад

1372 0
Виїзд бригади здійснюється виключно за телефонним запитом.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

У січні та лютому цього року бригади ловців ЛКП «Лев», згідно з графіком, виловлюватимуть собак, аби їх стерилізувати, йдеться у повідомленні підприємства.

Читайте також: У Львові шукають собак, які могли б стати донорами крові для інших чотирилапих

Так, бригада ловців виїжджатиме у населені пункти щосереди та щосуботи, а в інші дні – у райони Львова. Поза чергою здійснюватимуть виїзди на ургентні випадки, а також якщо безпритульна собака вагітна або тічкуюча.

Собаки виловлені у районах міста Львова перебувають на підприємстві 21 день, у населених пунктах МТГ – 14 днів (щоб першочергового стерилізувати більшу кількість тварин, відповідно запобігати їх розмноженню).

Виїзд бригади здійснюється виключно за телефонним запитом на номер: 068 535 45 45.

ЛКП «Лев» працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 години, на вул. Промисловій, 56 у Львові.

Нагадаємо, що з 15 січня, ЛКП «Лев» відновлює роботу і надалі продовжуватиме піклуватись про безпритульних чотирилапих та надавати ветеринарну допомогу хвостатим пацієнтам. За час карантину, який тривав два тижні, приміщення, територію, вольєри, будки, інвентар продезінфікували та провели поточні ремонтні роботи на підприємстві.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!