Як відбувається підрахунок голосів на «Арені Львів». Фоторепортаж

2462 0
Підрахунок голосів відбувається на «Арені Львів».

Від самого ранку на стадіоні «Арена Львів» відбувається прийом бюлетенів та підрахунок результатів голосування виборців. Сюди звозять бюлетені та протоколи зі всієї Львівської ОТГ. Черги помітно і всередині будівлі, і невеличкі на вході.

Станом на сьогоднішній ранок, на «Арену Львів» привезли і вже опрацювали 25% бюлетенів. Порушень, які б вплинули на хід голосування, не зафіксували.

За словами голови Львівської міської виборчої комісії Ігоря Сліпецького, зараз на «Арену Львів» із дільниць приїжджають голови та члени комісій та здають виборчу документацію. Усе тут поділено по районах.

На першому поверсі, у холі «Арена Львів» голови виборчих комісій у супроводі поліції Львова у мішках залишають самі бюлетені. На 2 поверсі – здають усю виборчу документацію.

Досить активно, за словами Ігоря Сліпецького, бюлетені надходять з навколишніх сіл, які тепер входять до Львівської ОТГ.

Голова однієї з виборчих дільниць у с. Підбірці, яке тепер приєднали до Львівської ОТГ, каже, що зауважень до волевиявлення своїх жителів вона не бачить. Зіпсованих бюлетенів у них не було, набагато більше неправильно заповнених.

«За голову Львівської ОТГ голосувати мешканцям було легше, а ось за партії важче, бо багато хто не міг розібратися у бюлетенях», – каже вона.

Нагадаємо, за даними екзит-полу агенції Fama, за Андрія Садового проголосували 38% мешканців, за Олега Синютку 28%. Водночас, за даними екзит-полу студії Шустера, Садового підтримали 41,12% виборців, а Олега Синютку – 27.38%.

Фото: Тарас Бабенчк



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!