Як сьогодні у Львові та області вимикатимуть світло. Графік

4454 0
Аварійних відключень наразі не застосовують.
Фото: unsplash

Фото: unsplash

У вівторок, 31 січня, на Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень. У випадку перевищення лімітів можливе впровадження аварійних відключень за вказівкою НЕК «Укренерго».     

Джерело: «Львівобленерго»

«На Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень. Це пов'язано із встановлення НЕК «Укренерго» лімітів споживання для Львівщини від 474 мегавати мінімально вночі до 514 мегават максимально вдень, що складає близько половини від потреб споживачів Львові та області», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У «Львівобленерго» пояснили, чому платіжки за світло не зменшились

Встановлення лімітів є наслідком неодноразових обстрілів російськими окупантами енергетичних об'єктів, які не можуть працювати у режимі, який був до війни. Енергетична система України є єдиною і пошкодження в будь-якій її частині призводить до дефіциту потужності (виробництва та можливості передачі енергії) для всіх споживачів.     

Дізнатися, до якої групи належить ваш будинок, можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».  Також дізнатись групу та графік відключень можна у чат-ботах «Львівобленерго» у Viber і Telegram. Інформація щодо фактичної відсутності електроенергії доступна у розділі «Немає світла». Приєднатись до чат-ботів можна тут.

Нагадаємо, що НКРЕКП оштрафувало «Львівобленерго» на 85 тисяч гривень «за несвоєчасне оновлення інформації на сайті».

Графік відключення світла

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!