Як у Львові виходитиме з карантину івент-індустрія. Шість етапів

2777 0
До осені більшість подій у Львові мають відбуватись у відкритих просторах.
фото: volyninfo.com

фото: volyninfo.com

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко оприлюднив поетапний план виходу з карантину івент-індустрії Львова.

Так, на першому етапі – вже наприкінці травня – у Львові будуть можливими події за участі до 10 людей на відкритому просторі і в приміщеннях. А у червні, на другому етапі, участь у таких подіях просто неба зможуть взяти до 50 людей.

На третьому етапі – у липні-серпні – дозволять проводити події за участі до 50 людей у приміщеннях. Але за участі до 100 осіб – на відкритому просторі і у серпні вересні, коли буде четвертий етап виходу з карантину.

У вересні-жовтні, коли похолодає і почнеться п’ятий етап, тоді події за участі до 100 людей можна буде проводити і в приміщенні, а більше – на відкритому просторі. Нарешті, на шостому етапі – у жовтні-листопаді – події за участі понад 100 людей також можна буде проводити у приміщенні.

Нагадаємо, раніше у міськраді розповіли, як у Львові виходитиме з карантину культура.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!