Як водії та поліція реагують на реорганізацію руху в центрі Львова. Відео

5632 2
До нововведень у русі на вулицях Івана Франка, Князя Романа та Шухевича звикли ще не всі водії. Попри встановлені нові знаки, дехто з них порушує правила та проїжджає за звичкою під знак заборони руху.
Фото: Патрульна поліція Львова

Фото: Патрульна поліція Львова

Як повідомила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, тих, хто порушуватиме нові правила руху, не будуть штрафувати, як мінімум, тиждень, оскільки водіям необхідно дати час, щоб призвичаїтися.

За її словами, сьогодні, 21 серпня, орієнтовно о 10:15 на ділянки, де змінено рух, виїхали регулювальники, які допомагатимуть водіям орієнтуватися та звикнути до нововведень. Регулювати рух будуть упродовж дня.

Читайте також: Водіям нагадують, що означають сигнали регулювальника. Інструкція від поліції. Фото

Нагадаємо, що зміни в районі вулиць Івана Франка, Князя Романа та Шухевича введено в дію вчора, 20 серпня.

Якщо водій рухатиметься від площі Митної в напрямку Івана Франка, то перед поворотом на площу Соборну є знак про заборону руху прямо за 100 м. Можна повертати або на вулицю Пекарську, або на площу Соборну і далі їхати до площі Галицької, повертати на Князя Романа і виїжджати на вулицю Івана Франка.

Якщо водій рухатиметься від площі Франка в напрямку до вулиці Личаківської, то з вулиці Франка треба повернути на Князя Романа, далі – на Шухевича, виїхати знову на Франка і рухатися в сторону Личаківської.


Читайте також:
22 Серпня, 2017 13:32
Олександр Нерегульованих 2 переходи + 1 регульований. Тетяна пропустила 1 перехід..
21 Серпня, 2017 13:13
Тетяна Сьогодні вперше проїхала зміненим маршрутом. Поки що виглядає, що будуть корки від Митної до Князя Романа. Там два пішохідних переходи, які будуть суттєво впливати на швидкість проїзду,( один навпроти ринку, не регульований, другий, на Князя Романа, при повороті ліворуч - для автомобілів, що повертають ліворуч на Князя романа із пл. Соборної зелений і для пішоходів на Князя Романа - зелений???), а також припарковані під знаком заборони паркуватися авто. А як вам?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!