На правах реклами

Як виглядає перший клубний будинок Geneva у Львові. Фото, відео

7471 0
Якою має бути якісна реіновація кварталів, продемонстрували у Львові на прикладі збудованого девелоперською компанією Lev Development житлового будинку Geneva.
https://lev-development.com.ua/

https://lev-development.com.ua/

Минулого тижня у Львові на вулиці Шевченка, 75А компанія Lev Development презентувала перший клубний будинок у Львові – Geneva. За словами співзасновника компанії Олександра Островського, для них це знаковий проєкт, адже він демонструє, що житло преміум-класу можна збудувати там, де цього раніше не планували.

«Я знаю, що багато компаній розглядали цю ділянку та не бачили жодних перспектив її розвитку. Ми запросили чудових архітекторів і разом зуміли створити цей будинок і простір. Ми мали мрію – показати, що поруч центру на колишніх індустріальних просторах можна створювати комфортне житло і створити якісний простір для життя», – каже він.

Головний архітектор проекту Андрій Коць додає, що при створенні проєкту багато уваги присвятили створенню повноцінного простору. 

«Ділянка була складна, але зараз її не впізнати. Найкраща відзнака для архітектора – бачити збудований будинок відповідно до свого проєкту. І тут втілено 99% задуманого», – говорить він.

Серед «родзинок» будинку Geneva – патіо для квартир перших поверхів. Велика тераса, зроблена з дерева, що йде з двох сторін будинку і може використовуватися мешканцями. Квартири верхнього поверху також мають тераси. Сам будинок спроєктований і збудований одразу із заскленими балконами. Як пояснює Андрій Коць, це мінімізує можливі зміни у вигляді фасаду.

Також будинок відразу має безпечний підземний паркінг із окремим вхідом та сполученим з під’їздом ліфтом. Велику частину території відведено під відпочинкову зону та дитячий майданчик.

Задля безпеки мешканців територія будинку перебуває під відеонаглядом, передбачено місце для роботи консьєржа.

Окремим «бонусом» став дизайн вхідної групи будинку.

«Далеко не всі забудовники приділяють увагу дизайну приміщень, які не є комерційними. Нам поставили завдання, щоб дизайн був якісний і допомагав людям відчути, що тут про них дбають. І так є насправді», – розповідає автор проєкту та дизайну інтер’єру Марко Савицький.

За його словами, додану вартість всього проєкту становлять картини: в інтер’єрі не робили яскравих акцентів, натомість дали можливість художникам виділитися своїми роботами. Це полотна молодих художників групи Lviv Art Days.

«Напередодні відкриття я спробував порахувати, скільки всього людей ми задіяли до реалізації цього проєкту – дійшов до 200 і збився. Це дуже велика кількість – архітектори, проєктанти, будівельники, всі відділи компанії, митці, дизайнери…  Я вдячний кожному з них і думаю, що ми будемо створювати нові якісні простори Львова», – каже співзасновник Lev Development Василь Левицький.

«Ми перетворили занедбану індустріальну зону поруч з центром у комфортну територію для життя, де є свій дух, своя філософія життя. Роблячи класний продукт, ми змінюємо підходи в будівництві. Ми віримо, що можна вигравати тільки разом – девелоперам, інвесторам і клієнтам. З такою думкою ми і зводимо свої будинки», – говорить Олександр Островський.

Житловий будинок Geneva став другим зданим в експлуатацію будинком компанії Lev Development. Зараз компанія продовжує будівництва житлового комплексу OBRIY на Малоголосківській (де триває будівництво OBRIY2 і нещодавно розпочато будівництво нового OBRIY3) та HYGGGE 148 на Пасічній.

Детальніше про об'єкти та пропозиції компанії можна дійзнатися на сайті компанії та в офісах: Львів, вул. Грушевського, 11 та вул. Пасічна, 148. Телефон: (097) 202 22 00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!