Як виглядає зсередини будівля на Короленка, яку передали Центру опіки сиріт. Відео

2820 0
Львівська міськрада передасть Львівській облраді 40 млн грн субвенції.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Сьогодні депутати ЛМР прийняли у комунальну власність приміщення на Короленка, 7 та безкоштовно передали їх у користування Центру опіки сиріт Львівської архиєпархії УГКЦ під створення «Дому милосердя».

Читайте також: Соціальне сирітство: як визволити дітей із сімейного пекла

Натомість Львівська міськрада передасть Львівській облраді 40 млн грн субвенції, яку мають розподілити на ремонт приміщень Центру опіки сиріт.

Tvoemisto.tv поспілкувалося з отцем Романом Прокопцем, який керує Центром, та оглянуло зсередини приміщення. на Короленка, 7.

Нагадаємо, УГКЦ звернулося з петицією до ЛМР, аби передати приміщення колишньої школи-інтернату №2, що на Короленка, 7, під Центр опіки сиріт. Самі приміщення були власністю ЛОР, тож у січні ці приміщення виставили на продаж.

Після цього Львівська міськрада звернулася до ЛОР з проханням передати будівлю в комунальну власність міста, а в той же час Центр опіки сиріт почав самостійно збирати гроші, аби викупити їх на аукціоні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!