Як використають відповіді українців після всенародного опитування. Пояснення

1305 0
Президент Зеленський каже, що таким чином він «хоче відчути народ».
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський на всеукраїнському «опитуванні» хоче почути відповіді людей, а потім поговорити з депутатами. Про це повідомляє НВ з посиланням на ефір Україна24.

«Мене дуже цікавить і мені дуже важлива думка людей, тому що народовладдя - це те, що я обіцяв у своїй передвиборчій програмі. Ви знаєте, що вже готовий закон до другого читання, закон про референдум в Україні. Тому такі питання для мене дуже важливі особисто. Я хочу відчути народ», – каже він.

Читайте також: Зеленський анонсував всенародне опитування у день виборів

При цьому Зеленський підкреслив, що результати всеукраїнського опитування не матимуть юридичних наслідків.

«Тут немає ніякого юридичного фундаменту. Я зрозумію відповідь народу, і буду говорити з депутатами і пропонувати такі позиції», – додав президент.

Нагадаємо, що 13 жовтня Зеленський записав відеозвернення із закликом прийти на виборчі дільниці в день виборів 25 жовтня. За його словами, в цей день, крім виборів, відбудеться всеукраїнське опитування виборців - українцям запропонують відповісти на п'ять питань.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!