На правах реклами

Як заощадити при купівлі квартири у Львові. Актуальні пропозиції від забудовника

6717 2
Гарячі пропозиції квартир, безвідсоткове розтермінування та знижки для молодих сімей: пропонуємо огляд вигідних фінансових програм від компанії ЕКО-ДІМ.

У Львові почала діяти програма «Гарячі пропозиції», скориставшись якою можна суттєво зекономити на покупці квартири.

Компанія ЕКО-ДІМ, один з визнаних лідерів львівської нерухомості в новобудовах, запровадив нову пропозицію – квартири за спеціальними цінами.  

«Ми не обмежувалися якоюсь однією новобудовою, а рівномірно представили можливість обрати квартиру в різних районах Львова. Це і будівництво, яке завершується, і проекти, які нещодавно розпочаті. Пошовхом створити таку програму стали наші програми соціальної відповідальності, які ведемо не один рік» - говорять в компанії ЕКО-ДІМ.

Серед таких програм - знижки для молодих сімей, які купують для себе перше помешкання, безвідсоткове розтермінування з індивідуальним зручним графіком оплат та можливі знижки при повній оплаті за квартиру. Кожен з напрямків покликаний зробити купівлю квартири зручнішою та вигідною.

«Аналізуючи кілька тисяч угод, які провели останніми роками, ми вивели кілька основних напрямків, які найбільше цікавлять людей. Відтак,  змогли організувати роботу таким чином, щоб забезпечити можливість їм реалізувати ссвої побажання та зробити купівлю квартиру зручною і вигідною», - зазначили в компанії ЕКО-ДІМ.

Зараз в рамках програми «Гарячі пропозиції» доступні квартири в новобудовах ЕКО-ДІМ на вул. Стуса, вул. Величковського, вул. Стрийській і одному з будинків житлового комплексу на вул. Мечникова.

Спільна риса, яка об’єднує всі ці новобудови - це унікальні проекти, що розробляються експертами спеціально з врахуванням доцільності і сучасних тенденцій містобудування. В тому числі, з урахуванням вимог енергоефективності. Ці будинки мають значно кращі характеристики, аніж середні по країні, а це, в свою чергу, – економія і комфорт для мешканців.

В наповнення квартири вже включено: розведення комунікацій в квартирі, двофункційні котли для індивідуального опалення, сучасні лічильники, які дозволяють обирати доцільний режим та ті ж спеціалізовані енергоефективні вікна.

На сайті компанії – найповніша та достовірна інформація: повний каталог новобудов, вільних квартир, цін, детальні фотозвіти з будівництва, розміщення житлових комплексів, планування  та інтерактивні плани житлових комплексів. В режимі он-лайн доступний перегляд кожної вільної квартири, розрахунок розтермінування, консультації і навіть резервування квартири.

Детальніше про всі пропозиції квартир та пентхаусів в новоубдовах Львова можна довідатися на сайті та в офісах компанії ЕКО-ДІМ




Читайте також:
12 Червня, 2017 12:39
Сергій Перевіряли. і вона актуальна і сьогодні. А зараз до цих пропозицій додалися нові програми. Тому і згадано в переліку діючих програм
12 Червня, 2017 11:15
Олександр Ви перевіряли лінку "Знижки для молодих сімей" перед публікацією??? - новина від 4 червня, 2013 року !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!