Як зацікавити виробників електрокарів. У Львові шукають рішення

1448 0
У Львівській міськраді готуватимуть рішення, аби залучити виробників електрокарів.
фото: cardiagram.com.ua

фото: cardiagram.com.ua

У промзоні «Сигнівка» планують виділити земельні ділянки для виробництва електромобілів. Під час засідання виконавчого комітету ЛМР у четвер, 22 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий доручив напрацювати рішення, які б могли зацікавити потенційних інвесторів.

Читайте також: Поблизу Львова будують найбільший в Україні логістичний центр. деталі

«Вважаю, що нам треба отримати лідерство у виробництві електромобілів. Підготуйте рішення стосовно сприяння міста у виділенні ділянок у промзоні Сигнівка та Рясне. Рішення, яке б дало можливість всім, хто має бажання виробляти електромобілі, інформацію, що Львів готовий надавати ділянки за пільговою оплатою. Можна через приватно-публічне партнерство, що б ми затягнули когось зі світових виробників сюди», – зазначив міський голова.

Додамо, що міськрада виставила на продаж одразу чотири ділянки у промзоні «Сигнівка».

«Виставили на аукціон ще 4 ділянки. Ми сподіваємося, що вони будуть реалізовані. Плануємо там створення 6 тисяч робочих місць. Є іноземні підприємства, які мають бажання заходити», – зазначив заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

Раніше мерія уже продала одну ділянку у промисловій зоні австрійському підприємству «Дунапак Пекеджінг Ленд», яке виробляє папір.

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

Нагадаємо, що концепцію розвитку індустріальної зони «Сигнівка» загальною площею понад 52 га ухвалили ще у 2017 році. Індустріальний парк мали почати будувати у 2019 році. Очікувалося, що в ньому буде до 6 тисяч робочих місць. 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!