Як зміниться квартал біля головного корпусу УКУ у Львові. Схема

2523 0
У детальному плані території пропонують зберегти історичні забудови.
Фото: education.ua

Фото: education.ua

У Львові планують олаштувати 4 га території, обмеженої вулицями Свєнціцького, Мушака і Стуса. Відповідий детальний план затвердили сьогодні, 16 березня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Згідно з планом, біля головного корпусу УКУ планують створити автостоянку на 30 паркомісць із перспективою підземного паркінгу та 20 — за межами університету. Крім цього мають зберегти історичні забудови.

На перехресті вулиць Мушака, Дібровна та Стуса планом передбачено облаштувати транспортне кільце із врахуванням хордової магістралі. Унаслідок чого мають зменшити червоні лінії вулиці Мушака до 15 м та розробити відповідний профіль, а також встановити лінії регулювання забудови на відстані 2 м та 2,5 м. 

Крім цього, в межах кварталу має з’явитися сквер, «острівки» відпочинку та спортивний майданчик для загальних потреб. Як йдеться у пояснювальній записці, також передбачена комплексна реконструкція архітектурних споруд, яка  передбачає першочергові та перспективні заходи розвитку вуличної мережі у районі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!